Skambinkite: +370 628 76278

Ketaus keptuvė "Lava Metal"

Ketaus keptuvė su metaline rankiena.


Ketaus keptuvė turi būti gana sunki. Keptuvė turi storą pagrindą. Kadangi storas ketaus sluoksnis sugeria daugiau šilumos, storas pagrindas užtikrins, kad ruošiamas maistas išvirtų vienodai.


Keptuvės savybės:


Emaliuotas ketaus (špižiaus) paviršius.


Dugno storis - 5 mm.


Sienelių storis - 4 mm.


Būsena: Prekyboje

43,00 € / 148.47 Lt

* Būtini laukai

ITIN

Prekių pristatymas per 2-14 d.d. Sužinoti daugiau...

Turite klausimų? Kreipkitės.

Pinigų grąžinimo garantija

Pirk daugiau kaip 3 prekes, ir gauk nuolaidą

 

 

Prekės aprašymas

Detalės

Ketus (Špižius) žinomas kaip viena iš geriausių žaliavų indams gaminti. Ketaus induose galima tiek troškinti ant mažos kaitros, tiek ir kepti ant didesnės kaitros. Dėl puikaus šilumos paskirstymo išlieka visos maistingosios medžiagos. Ketus puikiai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl gaminant maistą taupoma energija, o indai ilgai palaiko karštį nukėlus juos nuo viryklės.

Geras ketaus (špižinis) puodas ar keptuvė turėtų būti gana sunkūs. Šie prietaisai turi storą pagrindą. Kadangi storas ketaus sluoksnis sugeria daugiau šilumos, storas pagrindas užtikrins, kad ruošiamas maistas išvirtų visame puode vienodai.

Gaminami produktai nepraranda maistingumo ir neprikepa "LAVA Metal" emaliuotose ketaus (špižinėse) keptuvėse gaminama mėsa niekada neprilimpa. Tam yra kelios priežastys. Didelė keptuvės paviršiaus šiluma neleis, kad mėsa netektų sultingumo, maistinės vertės ir skonio, nes per trumpą laiką susiformavusi sausa ir kieta apskrudusios mėsos plutelė neleis jai prarasti šių naudingųjų savybių. Taigi nors gabalėlis iš pradžių prilimpa, pakaks keleto minučių, kad būtų pašalinti mėsos paviršiaus skysčiai ir maistas neprikeptų.

Skanesnė ir sveikesnė mityba "LAVA Metal" emaliuoti ketaus (špižiniai) puodai ir keptuvės pritaikomi patiems įvairiausiems patiekalams, tokiems kaip sriubos, ryžiai, kepsniai, ant grotelių kepta mėsa, troškiniai, desertai, pyragai ir duonos gaminiai, ruošti. Ketus (špižius) tinkamas patiems įvairiausiems maisto apdorojimo metodams. Kadangi induose iš ketaus šiluma tolygiai paskirstoma po visą paviršių, ši medžiaga ypač puikiai pritaikyta ilgai vidutinėje temperatūroje ruošiamiems patiekalams, pvz. troškintai mėsai ar žuviai, patiekalams su alyvuogių aliejumi ir kt.

Lengvai valomi prietaisai Dėl ypatingos emaliavimo technologijos, kurią pasaulyje naudoja vos kelios kompanijos, "LAVA Metal"ketaus (špižinės) keptuvės ir puodai gali būti plaunami indaplovėje. Be to, šie puodai ir keptuvės valomi lengvai ir greitai.

Atidžiai perskaitykite prietaisų valymo ir priežiūros instrukcijas.

Patvirtinta kokybė "LAVA Metal" atitinka šiuos kokybės standartus:

RoHS, REACH sertifikatus. Prietaisuose nėra kenksmingų medžiagų, tokių kaip švinas ir kadmis;  LFGB (Vokietija); FDA (JAV); • 84/500/EEC (Europa); • Prietaisai atsparūs šaltai citrinos rūgščiai, įkaitusiai citrinos rūgščiai, vandens garams, verdančiam vandeniui ir valiklių tirpalams; • CE; • ISO9001.

Taip pat siūlome šias prekes