Prekės aprašymas
Detalės
Su Cloer blynų keptuvė blynas iškepa per 2-3 minutes.
Čirvinių blynų receptas.
Reikės:
6 kiaušiniai.
Šlakelis citrinų esencijos.
Šlakelis romo esencijos.
1 pakelis kepimo miltelių.
1 pakelis vanilinio cukraus.
200g cukraus.
200g sviesto arba margarino.
500g miltų.
125ml mineralinio vandens (gazuoto)
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir vanilinį cukrų. Išlydykite sviestą (arba margariną) ir įpilkite į išmaišytą mišinį. Įpilkite mineralinio vandens, citrinų bei romo esencijos ir gerai viską išmaišykite. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų ir atskirtus trynius įmaišykite į tešlą. Atskirame inde išplakite kiaušinių baltymą kol šis virs standžia puta. Palaikykite tešlą mažiausiai valandą. Tešlos tirštumas turi būti toks, kad lengvai kristų nuo šaukšto. Jei taip nėra, įpilkite šiek tiek vandens. Įpilkite tešlos į Cloer blynų keptuvę ties viduriu ir uždarykite ją. Kelia sekundes palaikykite kepimo paviršius suspaustus ir kepkite blyną, kol šis taps rudos aukso spalvos.